Aankoop 9.5

100% beveelt Waarde voor Wonen aan

Aankoop 9.5

John en Priscilla

zijn heel blij met resultaat. hele goede communicatie, samenwerking, neemt alle tijd voor je en vertelt je alle opties en denkt met je mee. We hebben snel een huis gekocht, we gingen voor een ander huis kijken en dit huis kwam tussendoor, door dat de makelaar ons verschillende opties had vertelt zijn wij voor het huidige huis gegaan, zijn zo blij dat we deze keuze hebben gemaakt en dat hebben we te danken aan de makelaar omdat wij niet door een aantal zaken heen konden kijken.

Rick en Carmen

Het komt misschien ongeloofwaardig over al die tienen maar Lianne is echt zeker waar een topper! Wij zijn zo ontzettend blij met haar en zij heeft ons zo goed geholpen, zonder haar waren we echt niet zo snel aan een huis gekomen en waren we tegen heel veel dingen aangelopen waar we zelf niet uit waren gekomen. Ze weet heel goed wat ze doet en is altijd eerlijk naar ons toe geweest. Ze is vriendelijk en staat echt voor haar klanten klaar en je kan met al je vragen bij haar terecht. Als wij ooit in de toekomst weer een aankoop makelaar nodig hebben gaan we 100% Waarde voor Wonen weer inschakelen!

Michel en Esther

Zonder de hulp van Waarde voor Wonen hadden wij nu nooit trotse eigenaar geweest van onze droomwoning. Lianne heeft ons goed geholpen met de mogelijkheden om een koper te worden van deze woning. Ze is goed bereikbaar en heeft een ontzettende leuke persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze weet goed waar ze het over heeft en is ook zeer kritisch. Ook vonden wij het ontzettend fijn dat ze niet bij een groot makelaarskantoor werkt maar echt een onafhankelijk aankoopmakelaar is en taxaties verricht. Maar daarintegen heeft ze wel goed contact met de makelaars. Wij hebben geen spijt van onze samenwerking met Waarde voor Wonen en raden het anderen zeer zeker aan.

Dennis en Bianca

Soms licht chaotisch, maar uitermate kundig! Zonder Lianne hadden we veel dingen over het hoofd gezien! We zijn super tevreden met de begeleiding door Waarde voor wonen. Op dit moment geen plannen meer om nog een huis te kopen, maar mocht het zover komen dan komen we zeker weer terug. Bedankt Lianne!

Sjoerd en Anouk

Lianne heeft ons heel goed geholpen in onze zoektocht naar een woning. Ze reageert heel snel, en is altijd beschikbaar voor vragen. We zochten een woning in een uitdagende markt, maar zij heeft ons goed bijgestaan. Nadat we maandenlang zonder aankoopmakelaar onsuccesvol een woning hebben gezocht, hebben we met Lianne binnen 2 maanden een woning gekocht!

Eddy en Pauline

Het contact verliep heel fijn met Lianne. Ze is 2x met ons mee geweest om een huis te bezichtigen waar wij zelf al een keer eerder waren geweest. Beide keren waren zeer last minute, maar dat was geen enkel probleem voor haar, waardoor ze op heel korte termijn voor ons op pad kon gaan. Na de bezichtiging kregen we een duidelijke mail met de voors en tegens voor het huis en ook een waarde oordeel daarbij. Tot slot gaf ze ons een advies voor een goed bod. Bij het tweede huis was het al raak, waar wij in deze drukte op de markt erg blij mee zijn. Gedurende het proces van het geaccepteerde bod tot aan de sleuteloverdracht zijn wij zeer goed geinformeerd over wat er van ons werd verwacht en wat zij voor ons had geregeld. Wij zijn erg blij geweest met haar hulp!

Hans

De doorlooptijd voor aankoop vanaf het moment van ons eerste contact was zeer beperkt. Waarde voor Wonen speelde daar flexibel op in. Het advies hoe de bieding vorm te geven bleek van doorslaggevend belang voor de succesvolle aankoop

Pepijn en Rajasmita

Lianne is very enthusiastic (at all times) and passionate when it comes to real estate. She was definitely very thorough in going through all the paper work as if she is buying for herself. She continued to do so even after all paper work seemed finalized at the notary, to ensure all documents were correct. The purchasing process was really in good hands with her, as she proactively solved many issues behind the scenes that we weren’t even aware of. She understand her clients, and flexible in her work style to suit them. We recommend her and we ourselves will use her next time.

Xavier en Diana

Lianne Duijvestijn-de Groot went on and beyond to make sure our home purchase was smooth and stress free. She answered all our concerns and helped us understand everything in detail. We’re so very thankful to have had her throughout the whole process.

Ennes en Saphira

Enthousiaster kun je ons niet hebben: Lianne is snel, accuraat, vakkundig en pakt alles direct op- én aan. Dankzij haar hebben wij ons droomhuis gekocht!

Vidjai en Gita

Lianne heeft voor ons onze droomhuis aangekocht. Waar wij heel positief van verrast waren is dat Lianne veel aandacht had voor onze bewuste en onbewuste wensen. Wat zij heel goed kon vertalen naar de zoekopdracht en de bezichtigingen. Wij hebben Lianne ervaren als zeer kundig, professioneel en vriendelijk en raden daarom haar ook aan aan een ieder.

André en Marthe

Vanaf ons eerste contact zijn wij erg tevreden over Lianne. Ze is kundig, betrokken en eerlijk in haar adviezen. We hebben altijd vertrouwen gehad in het aankoopproces. Aanrader voor de begeleiding bij de aankoop van een nieuwe woning!

Amresh en Soenita

Communicatie ging goed. Lianne is goed bereikbaar. Ze heeft verstand van zaken en dat is te zien in het behaalde resultaat. Lianne doet haar huiswerk en zelfs een stapje meer dan gevraagd. Mochten wij een aankoopmakelaar aanraden dan is het zeker Lianne.

Marcio en Yvette

Ik zou deze makelaar aanbevelen.

Ondanks dat wij hartstikke kortdag en op een lastig moment een makelaar nodig hadden om ons te helpen bij de aankoop van ons huis, was Lianne meteen behulpzaam en bereid de volgende dag nog in actie te komen. Super professioneel en vol kennis doorliep ze het huis en stelde ze relevante vragen, waar we zelf niet aan hadden gedacht. Alleen maar lof, dankjewel Lianne!

Yamil en Mouna

Na de eerste bezichtiging waren we direct verliefd op dat huis en wilden snel acteren gezien de huidige krapte op de huizenmarkt. Na lang zoeken op internet voor een goede aankoopmakelaar, die uitsluitend de wensen en mogelijkheden van de koper behartigd, viel ons “Waarde voor Wonen” direct op. De titel zegt het al en dat was direct de aanleiding om contact te zoeken met de aankoopmakelaar Mevr. LianneDuijvestijn-de Groot. We hadden direct een goede klik met Lianne en het voelde erg goed en vertrouwd. Wat ons het meest aantrok is dat Waarde voor Wonen alleen zich bezighoudt en focust op de aankoopbegeleiding en advies van kopers. Nadat het aankoopproces gestart was, ging eigenlijk alles vlekkeloos. De communicatie en begeleiding waren direct en optimaal. Lianne, is zeer betrokken, accuraat en heel deskundig als aankoopmakelaar. Het is absoluut de moeite waard om haar te benaderen bij aankoop van een huis. Lianne, erg bedankt voor je deskundige dienstverlening en levendigheid en wensen je heel veel succes in de toekomst.

Iris

Contact verliep snel en laagdrempelig. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg, vragen en begeleiding, wat ook erg prettig was voor mij als starter op de woningmarkt. Hiermee zeer snel een huis kunnen vinden voor een passende prijs.

Wesley en Chantal

Maandenlang bezig geweest op huizenjacht zonder makelaar. Zonder makelaar is echter veel lastiger dan wij dachten. Uiteindelijk hadden wij een leuk huis op het oog en nog geen makelaar, echter naderhand hebben wij aan haar gevraagd of zij ons wilde helpen, Lianne is er werk van gaan maken en is gelijk in actie gekomen! Dit vonden wij erg fijn! Het huis wat we voor ogen hadden is het niet geworden en hebben wij daarna al onze wensen besproken om zo het maximale voor ons eruit te halen. Dit heeft niet lang geduurd en voor we het wisten hadden we onze droomhuis gevonden. Lianne werkt netjes is erg flexibel als het gaat om woningen te bezichtigen. Communicatie was erg prettig, duidelijk en gaf snel antwoorden. Kortom ze haalt alles uit de kast om je goed mogelijk te helpen en naar je wensen te voldoen. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een goede fijne makelaar.

Richard

Heb Lianne van Waarde voor Wonen als aankoop makelaar gehad. Was goed contact tussen ons over woningen en vragen daarover. Het aanbod van huizen dat je via de mail kreeg was ook goed. Ik zou iedereen aanraden als je een huis gaat kopen om Lianne als aankoopmakelaar te nemen.

Angelique

In deze tijd van veel bieders moet je een scherp bod doen. Lianne legt duidelijk uit wat de plus- en minpunten zijn van de woning en welk bod realistisch is. Daardoor had ik een goed beeld van wat ik maximaal wilde bieden voor de woning. Je kan alles aan haar vragen, ze is goed bereikbaar via mail en telefoon, prettig in de omgang. Ze neemt veel werk uit handen, zoals checken koopovereenkomst, VVE, notaris. Zonder Lianne had ik niet zo snel een woning gevonden. Zou haar zeer zeker aanraden!

Claudia

In deze drukke tijd is een woning vinden best een opgave. Lianne heeft ervoor gezorgd dat we snel konden handelen als dat nodig was. Ook was de kennis die zij meenam naar de bezichtigingen voor ons heel fijn. Als wij alleen naar een bezichtiging zouden gaan, hadden wij veel dingen niet gezien en geweten. Uiteindelijk een fantastische woning gevonden waar we super blij mee zijn!

Bart en Mariëlle

De makelaar was zeer doortastend, een hele fijne hulp bij het aankopen van de woning. Verstand van zaken en gaat zorgvuldig en met kennis van zaken te werk. Ook het traject dat volgt na overeenstemming van de koopprijs, wordt nauwgezet geregeld en gevolgd. Al met al een hele grote meerwaarde geweest voor ons bij de aankoop van onze nieuwe woning. Wij zouden iedereen deze makelaar van harte aanbevelen!

Theo en Ellen

Lianne is een deskundige aankoopmakelaar, daadkrachtig met kennis van zaken. Ze geeft goed en duidelijk advies en werkt proactief. Zo zorgden zij dat we eerder op de agenda stonden bij de verkoopmakelaar en bleef ze net zo lang doorvragen tot wij de gewenste informatie kregen. En last but not least gaf ze ons goed aanwijzingen hoe we het beste een bod konden uitbrengen. Met positief resultaat!

Rita

Ik had geen verwachtingen, het was 35 jaar geleden dat ik samen met mijn man ons vorige huis hadden gekocht. Ik heb een hele fijne, deskundige begeleiding gehad! Met daarbij een heel fijn resultaat!

Rob & Sandra

Wij vinden haar een deskundig, realistisch en positief kritische aankoopmakelaar. Wij hebben veel aan haar gehad in het gehele traject zoekende naar een woning en de uiteindelijke aankoop van onze woning. Zij is goed bereikbaar, goed in haar communicatie en deelde haar visie zonder daadwerkelijk sturend te zijn. De uiteindelijke beslissingen heeft zij altijd bij ons gelaten. Vanwege haar vaste prijs waren wij wel wat sceptisch in het leveren van de gevraagde kwaliteit. Maar wij kunnen niet anders zeggen dan dat zij geleverd heeft waar zij voor staat. Dit was voor ons een positieve en waardevolle ervaring en het geld zeer zeker waard. Bij een eerst volgende aankoop zouden wij weer gebruik maken van deze aankoopmakelaar.

Guido en Anneke

We hebben in zeer korte tijd een huis kunnen kopen. Dat was alleen mogelijk omdat onze makelaar alles goed had voorbereid en snel reageerde.

Lia

Mevrouw Duijvestijn is een fantastische makelaar, zij heeft verstand van zaken weet waar zij over praat. Is goed te bereiken zowel via de mail als telefonisch. Niets is teveel. Al moet zij 10x iets uitleggen het is nooit te veel. Haar mails/post zijn duidelijk en overzichtelijk. Ze is eerlijk en denkt goed mee. Ik ga deze makelaar zeker aanraden aan familie/ vrienden.

Priscilla

We hebben zeer deskundige hulp gekregen van onze aankoop makelaar Lianne Duijvestijn (Duijvestijn Waarde voor Wonen). Zonder enige ervaring en kennis aan onze kant heeft Lianne de tijd genomen om alles haarfijn uit te leggen. Daarnaast door de juiste tactiek, hebben we de andere bieders achter ons kunnen laten, zonder te veel te betalen. We zijn echt super blij met ons huis en willen ook iedereen Lianne Duijvestijn aanrader voor haar advies.

Lennard en Ronja

Lianne is een prettige aankoopmakelaar. Ze zit overal bovenop en denkt mee voor de toekomst. Kan direct de woning taxeren zodat je niet het risico loopt te veel te betalen voor de woning. Ook na dat de woning is aangekocht denkt ze nog mee en is ze actief.

Clemens en Annebel

We zijn erg tevreden met Lianne als aankoopmakelaar. Lianne is enthousiast, zeer betrokken, deskundig en proactief. De bereikbaarheid is top: we vonden het fijn dat ze ook buiten kantooruren tijd voor ons maakte, ook toen het er voor ons écht op aankwam. Een persoonlijke benadering, informeel, prettig in de omgang, eerlijk en duidelijk. Wij hadden in eerste instantie niet aan een aankoopmakelaar gedacht, maar zijn blij dat we Lianne hebben ingeschakeld. Zij is het bewijs dat een aankoopmakelaar wel degelijk van toegevoegde waarde is. Ze heeft ons werk uit handen genomen, dacht mee en heeft de kennis en ervaring die je zelf niet hebt. Ze kent de weg in makelaarsland, ze heeft onderzoek verricht en ‘de papierhandel’ keurig geregeld. En uiteindelijk succesvolle onderhandelingen geleverd met een goed resultaat wat ons uiteindelijk ons droomhuis heeft opgeleverd!

Tim en Jeanne

Lianne Duijvestijn is zeer goed in haar vak. Hierbij is Lianne goed in staat om op een prettige manier contact te onderhouden met ons als kopers, zeer goed bereikbaar en altijd snel antwoorden. Lianne is eerlijk in haar advies, wat helpt omdat je als koper soms iets te romantisch naar een potentieel huis kan kijken, zoals wij in 2015 met een ander huis hebben gehad. Uiteindelijk heeft Lianne ons geholpen met het bezichtigen en het aankooptraject van het huis dat wij nu aankopen en erg blij mee zijn.
Ik zou Lianne aanraden aan anderen vanwege de goede balans tussen prettig contact als mens en inhoudelijk goed en doortastend in wat ze doet.

Jasper en Marijke

Goede kennis van de markt. Hierdoor goed advies en taxatie. Als u op zoek bent naar een aankoop makelaar. Ook in de omgang heel prettig.

Richard

Ik kan niet anders zeggen dat ik positieve ervaringen heb met Duijvestijn Waarde voor Wonen. Voor mij als koper was het handig om deze makelaar in te schakelen om de juiste waarde te kunnen bepalen en om geen dingen over het hoofd te zien en de hele papierwinkel uit handen te kunnen geven. Het grote voordeel van Waarde voor Wonen is dat je direct met één persoon contact hebt zonder dat je verstrikt raakt in logge organisaties waar de één niet weet wat de ander doet. Ik ben blij dat ik deze kundige hulp ingeschakeld heb want het scheelt je een hoop buikpijn.

Patrick

Lianne heeft mij uitstekend geholpen bij het aankopen van mijn nieuwe woning. Ze heeft echt verstand van zaken en ze ziet echt dingen die mij niet waren opgevallen. Ze is telefonisch altijd goed bereikbaar en ze verteld alles heel duidelijk en ook na kantooruren staat ze altijd klaar voor je. Ik beveel Lianne zeker aan iedereen aan, ze is enthousiast en ze is de geld meer dan dubbel en dwars waard!

Rianne

Ik had een huis op het oog en was in eerste instantie helemaal niet van plan om voor een aankoopmakelaar te kiezen, maar ik kwam Lianne tegen op een event voor starters op de woningmarkt en ze kwam heel kundig en enthousiast over. Ondertussen was ik verliefd geworden op het huis en wilde natuurlijk niet dat het zou stuklopen tijdens de onderhandeling. Lianne reageerde snel op mijn mail en binnen no time hadden we een plan de campagne, alles in overleg. Het gaf mij een hoop rust, en dankzij de expertise van Lianne heb ik goed overwogen beslissingen kunnen nemen.

Sander en Corrola

Lianne heeft ons erg goed geholpen met het gericht aankopen van onze nieuwe woning en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Ze kwam haar afspraken netjes na en was altijd op tijd. Ze is een zeer goede onderhandelaar, indien nodig goed bereikbaar en met verstand van zaken. Uit alle acties blijkt zowel deskundigheid als een zeer degelijk voorbereiding. Wij bevelen Duijvestijn Waarde voor Wonen zeker aan bij vrienden en familie.

Thom en Stefanie

Lianne is een fijne aankoopmakelaar, die erg betrokken is bij het proces. Als ze ergens voor gaat, gaat ze er voor 100% voor. Ze is snel bereikbaar en houdt goed contact met de koper. Zeker aan te raden!

Joey

Twee maanden geleden hebben wij met hulp van Lianne een huis gekocht. Lianne kon zich goed inleven in onze situatie. We hebben snel kunnen handelen door de eenvoudige communicatie en haar proactieve instelling. wij zijn super geholpen!

Marieke

Lianne, van Duijvestijn Waarde voor Wonen, voegt zeker waarde toe bij de aankoop van je huis! Vanaf het eerste moment tot de laatste details wordt alles naar wens besproken en geregeld, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Het is het geld dubbel en dwars waard, ik bespaarde uiteindelijk duizenden euro’s. Dat zal in iedere situatie natuurlijk verschillen, maar Lianne kun je zien als een frisse wind. Ze houdt rekening met de wensen van de aankoper, en is ook bereid buiten kantooruren haar handen uit de mouwen te steken. Als je van een enthousiaste makelaar houdt, geen zakelijk gedoe, maar iemand met passie voor haar werk, dan ben je bij Lianne aan het goede adres! Geen verkooppraatjes, maar echt waarde voor wonen dus!

Roy en Miranda

Na telefonisch contact kwam Lianne dezelfde avond nog langs. Het klikte meteen en het gevoel was goed. Het proces werd vlot in gang gezet en Lianne bleef heel het proces erg betrokken, waardoor de communicatie snel verliep. Ze is reëel in het onderhandelen tussen ons en de verkoper. We bevelen iedereen Lianne aan, ze is enthousiast en houdt ons zelfs na de koop van het huis geïnteresseerd.

Richard

Ik heb de dienstverlening van Duijvestijn Waarde voor Wonen als zeer positief ervaren. Als ik aan Lianne Duijvestijn een vraag stelde, reageerde zij daar binnen een dag op. De reacties waren altijd duidelijk, zowel telefonisch als per mail. Ook de persoonlijke contacten met Lianne waren zeer goed. Al met al is Lianne een aanrader. Zij heeft van A tot Z de aankoop van mijn nieuwe huis goed begeleid.