Aankoopbegeleiding

/Aankoopbegeleiding
Aankoopbegeleiding 2017-08-10T23:00:14+02:00

De aankoop van een eigen woning is iets heel bijzonders, in financieel maar ook in emotioneel opzicht. Je doet de grootste uitgave van je leven en bovendien wordt de woning jouw nieuwe thuis. Kortom: een belangrijke gebeurtenis waar je je goed over moet laten informeren door een deskundige die jouw belangen behartigt.

Waarde voor Wonen is specialist in aankoopbegeleiding. Wij verkopen geen woningen, dus zijn in alle opzichten onafhankelijk. Met jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en taxateur, houden wij continu de prijs- en marktontwikkeling in de regio in de gaten. Wij zijn kritisch en denken graag met je mee. Voldoet de woning echt aan je wensen? We zorgen er bovendien voor dat je niets over het hoofd ziet, bijvoorbeeld op bouwkundig en juridisch gebied. Emotioneel betrokken bij de woning zijn we niet, waardoor een optimaal resultaat behaald wordt in de onderhandelingsfase. Je tekent pas een koopovereenkomst als alles duidelijk uitgelegd is en houden belangrijke termijnen tot aan de notariƫle overdracht scherp in de gaten. Waarde voor Wonen garandeert dat het gehele aankooptraject overzichtelijk en vlekkeloos verloopt.

Aankoopbegeleiding door je eigen aankoopmakelaar levert je veelal een aanzienlijke kostenbesparing op. Bovendien scheelt het je tijd en voorkomt het mogelijke problemen door onwetendheid. De kosten voor aankoopbegeleiding verdien je dus terug in tijd en geld. Heb je een woning op het oog of wil je dat we met je mee zoeken, neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor het bespreken van de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Voor wie?
Waarde voor Wonen koopt aan in opdracht van particulieren.