Loading...

Lianne Duijvestijn

/Lianne Duijvestijn
Lianne Duijvestijn 2017-08-18T09:24:01+02:00

Het gezicht achter Waarde voor Wonen ben ik; Lianne Duijvestijn.

Sinds de verhuizing op mijn twaalfde ben ik geïnteresseerd geraakt in de makelaardij en dat is altijd zo gebleven. In 2005 ben ik al tijdens mijn studie Bedrijfseconomie gaan werken op een makelaarskantoor. Na het afronden van de opleiding Register Makelaar Taxateur en het opdoen van de benodigde praktijkervaring ben ik in 2011 beëdigd tot Register Makelaar Taxateur.

In 2013 heb ik de stap genomen om mijn droom waar te maken: het starten van mijn eigen makelaarskantoor. Daarbij heb ik bewust gekozen voor de specialismen taxaties en aankoopbegeleiding.

Mijn werkzaamheden zijn ontzettend veelzijdig; zo kan ik me bij een taxatie helemaal vastbijten in het rekenwerk en de onderbouwing ervan. Bij aankoopbegeleiding ben ik veelal vanaf het begin betrokken bij de zoektocht naar een nieuw thuis en is er intensief contact met de klant. Aandacht en betrokkenheid vormen samen met heldere communicatie de basis voor het leveren van goede kwaliteit. Mijn meerwaarde zit in het ontzorgen van de klant in combinatie met het behalen van een optimaal onderhandelingsresultaat.

Wat krijg ik een energie wanneer een traject afgerond wordt met een geslaagde aankoop en tevreden kopers!